Двоен шок за "Байерн" (ОБЗОР)

Двоен шок за "Байерн" (ОБЗОР) | StandartNews.com

"Борусия" заля "Алианц Арена" с пенлива течност

Сезонът на "Байерн" е пред провал. Тимът загуби не само шансовете си за требъл, а и двама основни футболисти - Роберт Левандовски и Ариен Робен. Полякът пострада тежко след сблъсък с вратаря на "Борусия" Д Мичел Лангерак. Инцидентът стана по време на драматичния полуфинал за Купата на Германия между двата тима. След 1:1 в редовното време и продълженията се стигна до дузпи. В тях баварците изпортиха цели 4 наказателни удара и отпаднаха. За капак Лам и Алонсо се хлъзнаха при ударите си и предизвикаха много подигравки.

Левандовски има счупена кост на горната челюст и носна кост, както и сътресение, стана ясно след изследванията. "Надявам се, че всичко е наред. Това беше просто инцидент. Роберт е мой приятел", извини се Лангерак. Робен пък не бе напълно възстановен и трябваше да напусне стадиона с помощта на патерици. Най-вероятно треньорът на "баварците" Хосеп Гуардиола няма да може да разчита и на двамата до края на сезона. С минимални шансове е Лева. Ако той се оправи, ще трябва да играе със специална маска, покриваща почти цялото му лице.

Междувременно в съблекалнята на "жълто-черните" празненствата не спряха да кипят. В официалната Фейсбук страница на отбора цъфнаха снимки, на които футболистите са с тениски "Берлин, ние идваме", а пък треньорският щаб си дава наздравици с бира. Юрген Клоп също не остана незабелязан след спринт при последната дузпа. Интересна бе реакцията на Гуардиола, който го изгледа невярващо.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай