Две нули на Левски и Лудогорец зарадваха ЦСКА!

Сините остават без победа вече 11 мача

Две нули на Левски и Лудогорец зарадваха ЦСКА! | StandartNews.com

Левски завърши наравно 0:0 на "Герена" с Лудогорец в дербито на кръга от Ефбет Лига. Така "сините" записват нов антирекрод, след като вече 11 мача са без победа! Последната такава бе над Ботев Пд с 1:0 пред есента.

На всичкото отгоре Левски направи брилянтна услуга и на кръвния враг ЦСКА. Армейците остават начело в класирането, с 3 точки преднина от Лудогорец при равни мачове.

Срещата започна в добро темпо и равностойно. Първият точен удар бе в полза на домакините, след като Сундберг стреля с глава при едно центриране от корнер, но без големи проблеми за Падт.

В 19-ата минута Андриан Краев стреля опасно от дистанция, но шутът му мина на сантиметри над гредата на вратата на Лудогорец.

В средата на полувремето хубавата атака на Левски с участието на Уелтон, Роналдо и Рикардиньо за малко да изведе последния на много чиста позиция за стрелба, но в последния момент бе блокиран.

В края на полувремето гостите изравниха играта и имаха две чисти положения за гол. 

В началото на втората част Десподов направи нов пропуск, след като Тиаго го изведе на добра позиция на ръба на засада, но не успя да насочи топката във вратата.

В следващите минути играта бе равностойна с много битка по терена. Темпото на игра продължи да бъде високо, но чисти положения пред двете врати липсваха.

Така Левски остава на седмо място в класирането, на 21 точки от лидера ЦСКА.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай