Дучето съди Цимбика, Стойчо - свидетел

Дучето съди Цимбика, Стойчо - свидетел | StandartNews.com

Димитър Ангелов - Дучето може да заведе дело срещу Калоян Стоянов - Цимбика, научи "Стандарт". Бившият тартор на сектор "Г" е обиден от обвиненията, че раздавал пари на щурмоваците, потрошили БФС. Изявления в подобен дух пред медиите извади човекът на "Титан", сега адвокати на Дучето ги нищят. Заради тезата на Калоян Стоянов пред столичен вестник Димитър Ангелов беше привикан в понеделник в МВР да пише обяснения

"Не съм организирал никакви протести, а бях поканен от Румен Атанасов от сдружение "Червени сърца". Той пристигна тук като свидетел", сподели Дучето. Да го подкрепи с показания пред сградата на СДВР дойде лично и Стойчо Младенов. Двамата с Дучето бяха част от групата ветерани и по-възрастни фенове, събрали се пред сектор "В" на националния стадион в събота.

Погромът хит от Англия до Китай

Погромът над БФС пък стана тотален хит в медиите от Англия до Китай. "Дейли Мейл" отрази подобаващо акцията на "червени" фенове. "Мислите, че ФА се справя зле? БФС разрушен от разярени фенове на ЦСКА", обясняват авторите на материала. Статията е доста коментирана, като англичанин се учудва как сградата на БФС може да прилича повече на "магазин за един паунд".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай