Драма в "Левски", кой е аут

Важни решения бяха взети на днешното Общо събрание на ПФК "Левски"

Драма в "Левски", кой е аут | StandartNews.com

Важни решения бяха взети на днешното Общо събрание на ПФК "Левски". Ивайло Ивков вече не е изпълнителен директор, а Петър Ганев вече не е част от Надзорния съвет на "Левски". 

По време на сбирката на Ивков е бил предложен друг пост, но самият той е отклонил това предложение. Пред събралите се медии на „Георги Аспарухов“ Ивков лично потвърди новината и очяви, че ще изпълнява задълженията си до вписването на промените в Търговския регистър, което трябва да се случи в следващите няколко дни. 

Изпълнителният директор на "Левски" Ивайло Ивков, заедно с феновете, напусна Общото събрание преди неговия край в знак на несъгласие с решението. Самият Наско Сираков, отказа да говори пред събралите се журналисти, предаде БГНЕС. 

В последните дни се появиха спекулации относно бъдещето на старши треньора на столичани Станимир Стоилов, който каза следното след контролата с Витоша. 

Напрежението на „Герена“ се породи след серия от пресконференции, след като стана ясно, че има неразбирателство между изпълнителния директор Ивайло Ивков и мажоритарния собственик Наско Сираков, който преди днешното общо събрание увери, че не се очакват други важни решения освен тези за вдигането капитала на клуба. „Ще вземем важни решения за вдигане на капитала. Друго не очаквайте. Най-доброто за Левски е, ако можем повече акции да продадем. Това е най-важното“.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай