Ди Мария се сбогува с Реал, Юнайтед чупи рекорд

Ди Мария се сбогува с Реал, Юнайтед чупи рекорд  | StandartNews.com

Мадрид. Анхел Ди Мария се е сбогувал със съотборниците си в Реал Мадрид, новината съобщи наставникът на кралския клуб Карло Анчелоти. Очаква се футболистът в скоро време да подпише с Манчестър Юнайтед.

"Червените дяволи" ще трябва да счупят британския трансферен рекорд, за да привлекат аржентинската звезда. Челси държи рекорда в момента, след като през 2011 година плати 50 милиона паунда на Ливърпул за Фернандо Торес. Според английските медии обаче Юнайтед ще трябва да извади повече за Ди Мария.

"Ди Мария е тренира с нас днес. Дойде да се сбогува с играчите и с хората от клуба. Все още няма нищо официално, но нещата се движат. Решението си е негово. Клубът се опита да направи каквото може, за да го задържи", каза Анчелоти на пресконференция.

Мениджърът на Юнайтед Луис ван Гаал пък е голям почитател на Ди Мария, пишат още на Острова. От своя страна холандският спец призна, че ще е цяло чудо, ако Юнайтед успее да спечели титлата във Висшата лига. "Все пак е възможно, но ще е много трудно", каза той.

Юнайтед по-късно днес гостува на Съндърланд в мач от втория кръг в Англия. "Червените дяволи" загубиха на старта от Суонси.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай