Дежа вю! Загуба на България и тъпи оправдания

Тръгнахме с 0:1 за поредната кауза пердута

Дежа вю! Загуба на България и тъпи оправдания | StandartNews.com

С млади, със стари, с Кръстаич, без Кръстаич, с Юрген Клоп или Карло Анчелоти. Новините за българския национален отбор по футбол не са нещото, което хората у нас ще харесат. 

България започна и тези евроквалификации със загуба, след като падна с 0:1 от Черна гора в Разград. Двубоят бе от група G за Евро 2024.

Единственото попадение в мача заби Никола Кръстович в 70-ата минута, след като Филип Кръстев направи безобразна грешка в средата на терена.

В нашата група са още отборите на Унгария, Литва и Сърбия. Следващата среща на родните ни национали е гостуване в Будапеща.

Капитанът на България Кирил Десподов бе видимо разочарован след загубата от Черна гора с 0:1.

"Не успяхме да намерим дълбочината. Черна гора се затваряше добре. Смятам, че ние заслужавахме да излезем победители, а не Черна гора, но това са нещата. Лошо начало, но има още мачове. Загубихме, но трябва да вдигнем главите и да си поправим ситуацията в понеделник". 

"Не успяхме да пробием техните вътрешни халфове. Не мисля, че сме изиграли трагичен мач. Трябва да продължаваме, млади момчета има в отбора. Трябва да сме по-позитивни", заяви Десподов. 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай