Деца молят Бербо да прави школа

Където и да е - ще бъде факт

Деца молят Бербо да прави школа | StandartNews.com

Димитър Бербатов се зарече да построи своя футболна школа у нас на всяка цена. Идеята на звездата е тя да бъде в центъра на София - в Борисовата градина засега среща спънки.

Митко и мениджърът му Емил Данчев пробваха да се сдобият с конната база срещу БНР в Борисовата градина. Общински съветници възроптаха, но тепърва ще се решава. Пречките не отказват благоевградчанина и той вчера обеща, че ще вдигне школа при всички положения. "Където и да е - ще бъде факт. Всичко ще бъде ОК. Винаги има правни неща и въпроси, нуждаещи се от отговори. Но накрая всичко ще се случи, защото аз го правя в полза на децата, не заради себе си", уверено заяви асът на "Фулъм".

Той награди призьорите на проведения вчера турнир "Данониада" на "Армията". Децата и родителите им го надъхаха да не се отказва от идеята си за своя школа. Бербо им отвърна: "Чрез школата ще предам уменията си на хората, които желаят. Има много като мен, но хубаво е да се показва, когато помагаш на децата. Ако давам някакъв пример на другите, ще бъде добре. Надявам се повече хора да забелязват примера ми. Децата са бъдещето на България, трябва да им помагаме с каквото и когато можем."

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай