Дерменджиев: Всички от първата шестица могат да бият противника

Дерменджиев: Всички от първата шестица могат да бият противника | StandartNews.com

ЦСКА вече ще бъде много по-различен отбор, смята треньорът на шампионите

"Навлизаме в решителната фаза на първенството и на „Лудогорец" предстоят срещи с малко по-различни в качествено отношение противници. Считам че в предстоящата среща с нас „Ботев" Пловдив ще играят освободено, след много добрия мач, който направиха преди". Това заяви треньорът на зелените Георги Дерменджиев, дни преди отборът му да приеме в неделя на свой терен пловдивчани.

"Всеки отбор от шестицата може да направи така, че да вземе победа. Аз съм спокоен за играта на „Лудогорец". За нас е важно да създаваме ситуации и да ги реализираме. За неделя ще разчитам на всички футболисти, единствено Кейсара има проблеми", обяви Дерменджиев. Селекционерът изрази мнение, че въпреки колебливата игра на шампионите през този сезон, отборът му отдавна е бил готов функционално да побеждава, но е имало психологически проблем, който колективът е трябвало да преодолее.

Треньорът на зелените изрази очакване, че след последните събития в лагера на "червените" ЦСКА ще бъде един много по-различен отбор. "И преди съм го казвал, това не беше истинското лице на ЦСКА", категоричен бе той.

Дерменджиев се похвали, че „Лудогорец" вече е готов с плана за подготовка и за следващата зима. „Имаме визия и стратегия за предстоящите мачове от ШЛ, които започват на 14 и 15 юли. Няма да коментирам какво очаквам от „Лудогорец" в този турнир. Отборът ни за участието в него още не е уточнен. Сигурно е, че през кратката пауза след тазгодишното вътрешно първенство ще направим контрола между 12 от нашите титуляри, които нямат ангажименти с националния отбор и дублиращия ни състав", пестеливо съобщи в аванс селекционерът на разградчани.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай