Дерменджиев: Бързо се разбрахме с Лечков

Който го е страх от мечки да не ходи в голата, обяви спецът

Дерменджиев: Бързо се разбрахме с Лечков | StandartNews.com

Новият национален селекционер на България - Георги Дерменджиев обяви целта пред "трикольорите". "Доста бързо се случиха нещата. Говорих с Данчо Лечков и бързо се разбрахме. Аз като българин винаги съм подкрепял националния отбор, каквито и резултати да сме постигали. Така трябва всички да правим", обяви Дерменджиев пред "Гонг".

"Да не се съсредоточаваме само върху негативното, а да гледаме и положителните неща. България не е единственият отбор, който губи мачове. Важното е да работим здраво и да даваме всичко от себе си, за да може да повишаваме нивото. Независимо от резултатите в последно време, виждам някаква искрица. Вярвам, че имаме шанс да се класираме на голям форум. Това ни е целта. Наясно съм с моментната ситуация. Няма да бъде никак лесно, но ще се борим. Който го е страх от мечки, не трябва да ходи в гората", заяви Дерменджиев.

"Още не съм взел решение за хората, които ще влязат в моя щаб. Все пак става дума за националния отбор и трябва внимателно да ги подбера. Когато става дума за България, няма място за експерименти. Всеки треньор има свое виждане, но е ясно, че когато говорим за важни мачове и печелене на точки, трябва да залагаме на най-доброто", каза още специалистът.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай