Дефектът на Божинов бил в главата

Така твърди италианската преса за неговите митарства

Дефектът на Божинов бил в главата | StandartNews.com

Това трябваше да бъде дебютът на Валери Божинов за Пескара. Вместо това 34-годишинят нападател получи червен картон от резервната скамейка за протест при гостуването на Кротоне (1:4). Петото апенинско начало за Божигол, след Лече (2002), Парма (2009), пак Лече (2012) и Тернана, (2014) започна кошмарно.

Завръщането след 4 години и половина в страната, в която показа най-доброто в кариерата си, рискува да се превърне във фарс. Очакването бе изпълнено с нетърпение, в очите на бяло-сините тифози изплуваха подвизи от миналото, когато българинът обещаваше да стане шампион, пишат италианските медии..

Треньорът Никола Легроталие беше готов да пусне новата си покупка по време на мача, но веднага трябваше да се сблъска с един от дефектите, които попречиха на Божинов да стане шампион, както обеща: главата.

"Не знаем какво се е случило, попитайте го него". Но причината изглежда е класическата с твърде малко думи. Божинов оспорва решението на съдията от скамейката с не точно академичен език. Резултатът е предсказуем - червен картон. Изгонен още преди да дебютира с новия си отбор е рекорд, който трудно може да бъде подобрен. А Пескара, който се фокусира на него и заложи на онзи романтичен сюжет на завръщането с гръм, изглежда е твърде далече от реалността, коментира "Гадзета дело спорт"..




 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай