Божинов: Когато хората искат да станат известни, звънят на мен

Божинов: Когато хората искат да станат известни, звънят на мен | StandartNews.com

Валери Божинов даде интервю за Спортно шоу Гонг по Дарик радио. Причината е появилият се в социалните мрежи и медиите по-рано днес чат със студентка от София. „Блиц" разпространи снимки от кореспонденцията между двамата, от която става ясно, че футболистът кани момичето на посещение в Белград.

„Винаги ме търсите за хубави неща. Младо момче съм, хубаво момче, нормално е да има интерес. Жалко само, че такива лични неща излизат наяве в България. Жалко е, защото ако аз започна да показвам лични неща, ще трябва да ми звъниш през пет минути за интервюта", коментира Божинов.

„Не знам защо се случват такива неща. Хората искат да стават известни. Ако искаш да известен, звъниш на Божинов и ставаш известен. Аз никога не бих споделил такива неща. Това са лични неща. В България обаче има много странни хора и търсят пиар на чужди хора. Аз никога не съм излизал да се хваля и да показвам с кой съм бил и какво съм прави. Винаги е ставало обратното. Винаги другият е ходил и е казвал, правил е пиари, за да става известен. По една или друга причина, моето име се замесва в разни неща", продължи нападателят.

Умолявам всички да спрат да използват моето име. Искам за моето име да се говори за кариерата. Не съм откраднал, не съм взел на никой нещо, не съм убил човек в крайна сметка. Аз не искам да излизат такива неща. Ако тръгна аз да показвам, трябва да ми звъниш през две минути да правим интервюта", сподели още Божинов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай