Бойко: "Сините" станаха шести и ме послушаха

Бойко: "Сините" станаха шести и ме послушаха | StandartNews.com

"Левски" ме послушаха за Стойчо Стоев като станаха шести, едва не изпаднаха, обяви премиерът Бойко Борисов. Той още през август призова "сините" да се възползват от треньорската смята в "Лудогорец" и да поканят Стоев.

"Жал ми е, че се държат невъзпитано, а "Левски" е отбор на народа, защото винаги са били джентълмени. Публиката се държи невъзпитано, треньорът", продължи лидерът на ГЕРБ по адрес на любимия си тим. Той обаче отказа да коментира промените в националния отбор. "Честита Коледа, нека по-бързо забравим 2014 година в спорта, където имаше отделни успехи. Все пак да не пропускаме Кубрат Пулев, Григор Димитров, те направиха пробив, да ги поздравим. Комплименти също и към "Лудогорец"! Но Киро си гледа отбора отлично, инвестира умело, знае кой да продаде, кой да купи. И аз му помогнах едно време – за стадион, за база. А великите софийски отбори не искат да сложат по една блажна боя на оградата. Ще се обидят, но само претенциите са им големи. Как да нямат другите пари. Бюджетът на "Левски" през последните години не е по-малък от този на "Лудогорец". Я сметнете при "Левски" колко треньори и футболисти минаха през последните години, плащат неустойки като луди, кой им е виновен", завърши премиерът.

Бойко с дузпа в последната минута

Дузпа, реализирана от Бойко Борисов в последната минута, затвърди първата победа на "Бистришките тигри" днес. Тя бе срещу тим на журналистите, воден от новия национален селекционер Ивайло Петев. Треньор номер 1 се отчете с хеттрик, но отборът на премиера наниза цели седем гола в противниковата врата. Във финалния мач - срещу отбора на ветераните на ЦСКА, "Тигрите" спечелиха също категорично с 6:1 и триумфираха с Коледната купа. "При нас има дисциплина, трудолюбие, тренировки, организация. Всичко, което, за съжаление, го няма в повечето отбори", обясни Борисов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай