Бой в "Литекс", Бала не отрече

Бой в "Литекс", Бала не отрече | StandartNews.com

Ще получа инфаркт с подобни победи, призна треньорът

Това, което се говори от няколко дни във футболните среди, се оказа истина. Бой в съблекалнята е разцепил "Литекс" покрай отпадането от унгарския "Дьошгьор". Националът Николай Бодуров скочил да млати новото попълнение Омар Косоко. Зад защитника застанали няколко от българите, докато чужденецът бил подкрепен от старата си дружка в ЦСКА Джаксън Менди.

"Заради твоите пропуски отпаднахме от Европа и ни бият наред в България", ядосвал се Бодуров. Затова и Гриша Ганчев наредил - на национала спешно да бъде намерен отбор в чужбина. Така Николай се озова във "Фулъм".

След победата 2:1 над "Берое" с гол в продължението треньорът Краси Балъков не отрече за екшън в съблекалнята. Той обаче уточни, че вече всичко е наред. "Дай Боже, да няма много подобни мачове, че човек може да получи инфаркт. Трябва да кажа похвални думи за момчетата", каза Балъков, "Нямахме късмет в много от мачовете, само срещу "Локо" загубихме заслужено. Който се занимава с футбол, знае какво трябва да прави. Дали съм аз, дали е треньорът на "Левски" или на "Лудогорец". Лошото е, че се омаловажава тази професия от жълтите медии".

Бала сподели, че винаги е чувствал подкрепата на ръководството. "Преди ден се видях с Гриша Ганчев. Пътят е дълъг и ще има много премеждия, но целта е ясна - да играем хубав и динамичен футбол", завърши треньорът.

"Берое" с жалба, Хубчев кисел

"Берое" пусна жалба срещу рефера Стефан Павлов, който свири при загубата 1:2 от "Литекс" късно в неделя. Срещу арбитъра бесня най-вече вратарят Иван Караджов, който заслужено беше изгонен, но не спря да псува каруцарски. По традиция Петър Хубчев беше намусен пред медиите.

"Сега просто е най-неподходящият момент за разбор. Искате да ви говоря със заучени фрази като треньорите ли? Ние предизвикахме тези ситуации, много рано се дръпнахме назад", сподели Хубси, "Имам си обяснението. Ще го запазя обаче за мен и футболистите".

На въпрос дали се притеснява за бъдещето си предвид писанията в различни медии, Хубчев попита: "В кои медии е спрягано бъдещето ми? Има ли от тях тук колеги? Ако има, ги питайте тях", продължи той, "Не съм афектиран. Каквото имам да казвам на публиката, те го знаят. Те са доволни, защото виждат, че се раздават момчетата".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай