"Ботев" изплува с 2:1 във Варна

"Ботев" изплува с 2:1 във Варна | StandartNews.com

Важни са резултатите, не играта, отсече Николай Колев

"Ботев" най-накрая изплува от блатото, в което бе нагазил. "Канарите" удариха изненадващо "Черно море" с 2:1 във Варна. Балтанов от дузпа и Варела се превърнаха в герои за пловдивчани. Курьор пък вкара за "моряците". След мача играчите на "Ботев" празнуваха дълго с феновете до сектора за гости. Явно привържениците бързо им простиха слабите резултати.
Доволен, но само от резултата бе треньорът Николай Костов. "Нашият отбор на първо време ще трябва да показва много добра тактическа дисциплина. Не се получи зрелищен футбол, но съм доволен от резултата и съм доволен най-вече от поведението на моите играчи. Мен ме интересуват точки, а се връщаме с Пловдив с 3. Така че можем да сме доволни. Естествено ще имаме двубои, които ще губим. Ще си взимаме поуки от всяка една среща", допълни Костов.

Колегата му Никола Спасов бе повече от разочарован. "Наистина ми е неприятно след тази втора поредна загуба у дома. Трудно се коментира. През първото полувреме ни бе трудно да организираме атаките си. Най-лошото е, че в пореден мач допускаме такова индивидуално надиграване. Бях сигурен, че може да направим нещо повече в този мач", коментира Адмирала.

"И при 1:1 продължихме да играем по същия начин и да атакуваме. Бях сигурен, че може да вкараме втори гол преди "Ботев", но това не се случи за съжаление", добави Спасов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай