Болт към "Юнайтед": Извадете пачките

Светкавицата сваля сексбомба в тв шоу

Болт към "Юнайтед": Извадете пачките | StandartNews.com

Юсейн Болт направи истинско шоу в предаването на Джонатан Рос по ITV. Ямаецът бе гост заедно с една от най-сексапилните жени на света - Кели Брук. В студиото се забавляваха още олмпийските шампиони Джесика Енис (седмобой), 18-годишната сензация Том Дейли (скокове във вода), както и холивудската звезда Колин Фарел.

Докато се "сприятеляваше" с Брук, Болт разказа за плановете си да направи футболна кариера. Юсейн е убеден, че може да бъде полезен на "Манчестър Юнайтед"

."Стига парите да ме удовлетворят, няма да има проблем да нося червения екип на "Олд Трафорд". В момента наистина искам да се пробвам в най-великия клуб. Смятам, че ще бъда добър, имам уменията. Олимпиадата в Лондон затвърди легендарния ми статут, това е нещо много голямо за мен", каза Болт след което потвърди, че ще направи още стартове до края на настящия сезон. "Понякога просто седя и си мисля. Аз съм всъщност най-бързият човек на света. "Мога да те бия, мога да те бия, мога да те бия". Така се нахъсвам за рекордите", уточни Болт и след това гушна Брук. "Ако се готвя добре и остана средоточен ще стигна до Рио и ще запазя титлите си. Треньорът ми повтаря същото. А сега стига съм бил сериозен", допълни Болт, който продължи да сваля Кели Брук. Той дори научи сексбомбата да прави жеговия жест след като спечели състезание.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай