Българки с бронз от Балканиадата по тенис на маса

Цветелина и Сиделя от Ардино спечелиха бронза в отборната надпревара от Балканиадата по тенис на маса

Българки с бронз от Балканиадата по тенис на маса | StandartNews.com

Цветелина Георгиева и Сиделя Мутлу - талантливите състезателки на СКТМ „Юнак“–Ардино завоюваха бронзови медали в отборната надпревара от Балканиадата по тенис на маса. Възпитаничките на ардинския треньор Бейхан Емин, част от националния отбор на България, надиграха връстничките си от Словения с 3:0 срещи. Това стана в отборната надпревара на Балканското първенство, което се проведе в столицата на Македония – Скопие.
   
„Много съм доволен от играта, която показаха всички момичета в националния отбор. В груповата фаза надиграхме категорично силния състав на Италия с 3:0 срещи, както и тима на Косово. В спор за първото място в групата загубихме драматично от отбора на Турция. На четвъртфинала победихме след инфарктен мач отбора на Босна и Херцеговина, а на полуфинала отстъпихме на европейските шампионки Румъния“, сподели след завръщането си треньорът Бейхан Емин.
     
В Балканиадата участваха състезатели от 12 държави – Албания, Босна и Херцеговина, Гърция, Италия, Косово, Черна гора, Северна Македония, Румъния, Словения, Сърбия, Турция и България.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай