Берое с победи на два фронта

Берое с победи на два фронта | StandartNews.com

Стара Загора. „Берое" загря с две победи в един ден за първия си решителен мач в началото на сезона – срещу шампиона „Лудогорец" след седмица на стадиона под Аязмото. На тренировъчното игрище един състав, в които личаха повечето от титулярите от есенния сезон, беройци победиха „Марек" с 2:1.

Головете отбелязаха през първото полувреме Салим Керкар - в 16-ата минута, и Жуниор Мапуку три минути по-късно. Малко преди края – в 82-та минути, Крум Бибишков върна един гол за дупничани. В този мач отборът бе воден от помощник-треньора Левон Апкарян.

В същото време под зоркия поглед на селекционера Петър Хубчев друг състав на Берое, основно от младежите, победи домакините от Поморие на старта на традиционния турнир „Поморие кап 2015". Голът отбеляза Станислав Костов в 15-ата минута. В тази селекция бяха включени още няколко играчи от мъжкия тим - Михаил Михайлов, Пламен Тенев, Георги Динков, Аласан Н'Диайе, Крис Гади.

За пръв път от доста време на зеления терен се появи и скандалният Стивън Петков, който досега бе със спрени права заради съмнения за участие в уредени мачове. Юношата на Левски, който все още е на проби в „Берое", е получил разрешение от БФС. да участва в контролни срещи.


Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай