"Берое" победи като гост "Ботев" (Пловдив)

"Берое" победи като гост "Ботев" (Пловдив) | StandartNews.com

Хаосът в "Ботев" продължава с пълна сила. "Канарите" загубиха безславно дербито за Тракия с 1:3 от "Берое" в Коматево. Старозагорци надиграха тотално домакините, въпреки че те върнаха в стартовия състав изгонения капитан Йордан Христов и Пламен Николов. Попаденията за "Берое" нанизаха Андонов, Елиаш и Зехиров. Почетният гол за "жълто-черните" вкара Васев в края. Под бурните освирквания на "бултрасите" треньорът Ермин Шиляк продължи да наглее и да обвинява други хора за слабото представяне. Този път бяха журналистите. "Положението не е чак толкова негативно, колкото го изкарвате вие медиите. Тук се вдига много шум заради една загуба", оправда се Шиляк. "Показахме някои добри неща на терена, но не бе достатъчно. Играхме срещу много добър отбор. Виждате, че не само ние грешим, но и "Лудогорец". Добре, паднахме два пъти, надявам се следващия мач да бием. С този състав правим това, което можем.

Аз съм професионалист и ще си изпълнявам договора, докато клубът ме иска", отказа да напусне Шиляк.
Спортният директор на "канарите" Георги Марков бе повече от бесен след поредната загуба. Той заяви след мача, че е хвърлил много нерви. "Така не може да продължават нещата. Трябва да има някаква промяна", заяви Марков.
Преди дербито пък имаше напрежение между двете агитки. Доста псувни и дори една бомба бе хвърлена близо до базата на "Ботев" в Коматево, съобщи "Пловдив Дерби". За радост няма пострадали.

Можем и по-добре, радва се Хубчев

Треньорът на "Берое" Петър Хубчев, чийто отбор вече е трети в "А" група след боя 3:1 над "Ботев", не скри усмивката си. "Аз знам какво можем. Ние не сме гранд, отборът, който може да си позволи да мачкаме всички. Аз лично и целият екип сме стъпили здраво на земята. Но знам и че можем повече. Радвам се само, че момчетата се раздават на 100%", добави Хубчев след дербито.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай