Бербо влезе в Топ 10 на Лондон

Гласят Митко за заместник на Клозе в "Лацио"

Бербо влезе в Топ 10 на Лондон | StandartNews.com

Лондон. Димитър Бербатов се превърна в легенда на Лондон с първото си попадение за сезона. Българинът вкара третия гол при погрома 4:1 над комшиите от "Кристъл Палас".

Така нападателят на "Фулъм" влезе в Топ 10 на играчите в най-много попадения в дербитата на столицата. Той има 16 гола, колкото и Робер Пирес. Лидер е Тиери Анри с 43. Бербо и компания спасиха главата на татко Йол. Холандецът си призна, че е бил доста притеснен за поста си.

"Имаше напрежение както в мен, така и в играчите заради резултатите ни. Трябваха ни точки. Радвам се, че ги спечелихме. Рискувах с Димитър и Бент в атака, но този път заслужено. Имаше твърдение, че двамата не могат да играят заедно, но винаги съм бил убеден в обратното. Вярно е, че загубихме доста мачове, когато те излизаха заедно. Освен това Бербатов не е доволен, когато не е на върха на атаката, но така или иначе винаги играе и по-крилата", заяви самият Йол.

Героят на вечерта обаче бе Пятим Касами. Талантът от Струга вкара феноменален гол, който напомни за попадението на Ван Бастен срещу СССР на финала на Евро 88. "Този е по-хубав. Помогна ни, но и бе по-труден. Поемане на топката, спринт и удар с по-слабия крак", отсече Мартин Йол.

В същото време сайтът "CaughtOffside" обяви, че Бербо обмисля раздяла с "Фулъм". Сърбинът Владимир Петкович го гласи за заместник на Мирослав Клозе в "Лацио".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай