Бербо се уреди с още един авер

Бербо се уреди с още един авер | StandartNews.com

Димитър Бербатов има нов треньор във "Фулъм". Това е бившият асистент на сър Алекс Фъргюсън в "Манчестър Юн" Рене Муленщайн. Той беше представен официално вчера. Пристигането му на "Крейвън Котидж" обаче не означава, че Мартин Йол напуска, двамата холандци ще работят заедно за спасението на отбора, който към момента е сред изпадащите, уточнява сайтът на "Фулъм". "В отбора са щастливи от назначението на Муленщайн, особено Бербатов, който работи с него на "Олд Трафорд", коментира сайта "Спорт плюс".
Новината дойде само няколко часа, след като във в. "Метро" се появи материал, че Йол и Митко имат само още един мач кредит на доверие от страна на собственика Шахид Хан. Той беше представен официално вчера. Пристигането му на "Крейвън Котидж" обаче не означава, че Мартин Йол напуска, двамата холандци ще работят заедно за спасението на отбора, който към момента е сред изпадащите, уточнява сайтът на "Фулъм". "В отбора са щастливи от назначението на Муленщайн, особено Бербатов, който работи с него на "Олд Трафорд", коментира сайта "Спорт плюс".

Новината дойде само няколко часа, след като във в. "Метро" се появи материал, че Йол и Митко имат само още един мач кредит на доверие от страна на собственика Шахид Хан.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай