Бербо проспа среща с шефа

Без Митко "Фулъм" вдигна купа в Коста Рика

Бербо проспа среща с шефа | StandartNews.com

София. Димитър Бербатов пропусна да се запознае с новия собственик на "Фулъм" Шахид Хан. Роденият в Пакистан милиардер пристигна в Коста Рика специално за мача на англичаните с местния "Депортиво Саприса". Мустакатият бизнесмен посрещна отбора пред стадиона и се ръкува с играчите. Капитанът Бреде Хангеланд му ги представи един по един. Бербо въобще не беше в автобуса. Няма официална информация нашият да е контузен или болен, затова се смята, че той е получил почивка от мениджъра Марлтин Йол и е останал в хотела.

Без него "Фулъм" спечели с 5:3 след дузпи (2:2 в редовното време и продълженията) и вдигна купа пред очите на шефа. Головете вкараха Уго Родайега и местният герой Брайън Руис.

В предишните две контроли контроли Митко вкара три гола.

Мениджърът на "котиджърс" Мартин Йол пък разкри, че ще опита да привлече поне още един или двама нови футболисти.

"Бихме искали да завършим сезона в топ 10. Миналата година ни липсваше малко късмет, защото доста играчи ни липсваха - Муса Дембеле бе продаден, после и голмайсторът Клинт Демпси, Дани Мърфи напусна, а Мамаду Диара се контузи. Стив Сидуел пък бе наказан за 7 мача, така че всичко падна върху раменете на Брайън Руис. Усещам, че тази година ще бъде нашата, защото разполагаме с качество и сме позитивно настроени", коментира Йол.

Според "Дейли Мейл" "Фулъм" е готов да плати 5 млн. паунда за нападателя на "Астън Вила" Дарън Бент.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай