Бербо флиртува с "Арсенал"

Митко кръстосва София с приятели

Бербо флиртува с "Арсенал" | StandartNews.com

Лондон. Димитър Бербатов засили слуховете за свой трансфер в "Арсенал". Вестник "Метро" се позова на клип от официалната страница на нападателя във Фейсбук. В записа Митко обяснява, че той е човекът, който може да изведе "топчиите" до титлата. През последните седмици темата е изключително дискутирана в медиите. Очевидно е, че и нападателят също има желание да облече червения екип, коментират отвъд Ламанша. Не е ясно кой точно е поставил снимката и видеото, което впоследствие изчезна от социалната мрежа, както и дали Димитър Бербатов действително сам поддържа страницата си, или разчита на друг човек, който да му помага.

Мениджърът на "Арсенал" Арсен Венгер заяви, че за момента няма интерес към Димитър Бербатов. Клубът има остра нужда от нападател, тъй като в момента и двамата типични нападатели Оливие Жиру и Никлас Бендтнер са контузени. Според вестник "Сън" Венгер щял да предложи 2 милиона лири за Бербатов. Преди няколко дни Венгер заяви, че би направил трансфер през зимния прозорец, но само ако се появи "специално име".

"Бербатов не е име, което разглеждам в момента", коментира Венгер на днешната пресконференция преди мача с Тотнъм за купата на Англия.

Междувременно Митко се прибра в София, след като получи почивка от "Фулъм". Отборът му има мач с "Норич" като гост, за който мениджърът Рене Мюленстийн му даде почивка.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай