Бербатов става крокодил за 3 млн. евро

Бербатов става крокодил за 3 млн. евро | StandartNews.com

"Олимпиакос" хвърли кърпата, няма пари за Митко

Турският "Бурсаспор" позлатява Димитър Бербатов с годишна заплата от 3 милиона евро, гръмнаха медиите на Босфора. Треньорът на "крокодилите" Ертуглул Саглам е сложил Митко начело в трансферния си списък. Надеждите на ръководството са, че той ще подпише с тях до края на седмицата.

"Бурсаспор" завърши на шесто място в първенството и в момента босовете на клуба са се заели да изградят силен състав за следващия сезон. Не е тайна, че множество тимове от различни страни точат лиги по голаджията. Медиите в Гърция вече изразиха опасенията си, че трансфер по посока "Олимпиакос" може да пропадне, въпреки че Бербо е в напреднала фаза на преговори. Притесненията на гръцкия шампион са, че не могат да се мерят с умопомрачителната турска оферта. Нападателят заби 9 попадения в 38 срещи с екипа на "Монако" през миналия сезон. В крайна сметка той стана жертва на подмладяването на "монегаските" и в момента е свободен агент.

Митко нееднократно афишира желанието си да се завърне в английската Висша лига, но все пак е готов да преговаря с клубове и от други страни. През годините множество българи ритат за "Бурсаспор", а Димитър Иванков записва името си със златни букви в историята на клуба. През сезон 2009-2010 г. "крокодилите" печелят единствената си титла, а той бе несменяем титуляр.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай