Бербатов дава съвети на Тудор

Бербатов дава съвети на Тудор | StandartNews.com

Димитър Бербатов беше удостоен със специално внимание от треньора на ПАОК Игор Тудор. Българският нападател беше един от играчите, с които той проведе разговори, за да намери решение за колебливите резултати на отбора в последните мачове.

Тудор е разговарял с тези, от които според него зависи играта на целия тим. За съвети са били потърсени тарторите Гиоргиос Цзавелас, Александрос Циолис и Стелиос Малезас, след което хърватският спец е решил да се допита и до Бербатов заради богатия му опит. Митко обяснил, че играчите трябва да са като юмрук и да са сплотени, както и досега. А по отношение на по-слабите резултати на ПАОК като гост допълнил, че футболистите трябва да влагат повече страст и повече физически усилия.

"Ние трябва да излезем и да ги победим, за да им покажем кой е ПАОК", вдъхновил ги Бербатов. Тудор беше принуден да търси всички начини, за да стабилизира резултатите на отбора, след като самият той се оказа в неприятно положение. Според гръцки медии президентът му е заявил, че е недоволен след последната загуба от "Астерас Триполис" - директен съперник за място в евротурнирите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай