Бербатов на "Уембли" за Тотнъм - Манчестър Юнайтед

Ще има много голове, категоричен е нападателя

Бербатов на "Уембли" за Тотнъм - Манчестър Юнайтед | StandartNews.com

Авторът на най-много голове за националния тим на България за всички времена Димитър Бербатов ще присъства на мача между Тотнъм и Манчестър Юнайтед в неделя на стадион "Уембли". Бившият футболист и на двата тима ще наблюдава "специално" шампионатния сблъсък. "Червените дяволи" бяха на кратък подготвителен лагер в Дубай, докато лондончани играха срещу Челси в първи полуфинал за купата на Лигата. 

"Може би ще има малко умора в състава на Тотнъм. Юнайтед може би ще има леко преимущество. Двата отбора трябва да играят умно. Отивам на стадиона като привърженик и очаквам да видя нещо специално. Изненадан съм, че коефициентите са толкова различни и Тотнъм е изявен фаворит. Манчестър Юнайтед играе наистина добре под ръководството на Оле Гунар Солскяр. Спечелиха общо пет мача и изглеждат уверени. Равенството няма да помогне на никого. Тотнъм ще иска да се доближи до лидерите, докато Юнайтед ще опита да се класира в челната четворка. Ако са умни и разиграват топката бързо, използват празните пространства, когато е възможно, имат шансове да победят "шпорите". Необходимо е и двата тима да бъдат хитри", заяви Бербатов пред Бетфеър.

Манчестър Юнайтед и Тотнъм практикуват атакуващ футбол и голмайстор номер 1 на българския национален отбор очаква резултатен двубой между лондончани и Юнайтед.

"Смятам, че ще видим голове и за двата отбора. Има огромно качество в атаката на тимовете. Тотнъм ще бъде голям тест за Юнайтед и за това до къде "червените дяволи" са стигнали в развитието си под ръководството на Солскяр. Това ще бъде първият истински тест за Манчестър Юнайтед с цялото уважение за предишните им противници", каза още българският ас.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай