Бербатов: Доволен съм от играта на момчетата

Трябва да си концентриран до последната секунда, заяви голмайстор №1 на националния

Бербатов: Доволен съм от играта на момчетата | StandartNews.com

Футболистите от националния отбор сами трябва да направят изводите защо допуснаха попадения в края и на двата двубоя от турнира Лига на нациите. Върху този проблем фокусира вниманието голмайстор №1 на националния Димитър Бербатов.

"Един мач се играе 90-95 минути и трябва да си концентриран до последния момент, така че това са неща, които се случват във футбола, но трябва да се извадят нужните поуки. Момчетата се стараха, това което видях, аз съм доволен. Особено срещу Уелс, не че Уелс играха нещо кой знае какво, но в края натиснаха малко повече и съумяха да отбележат този гол", коментира Бербатов в ефира на Нова.

По-важният мач предстои в скоро време и се надявам момчетата да са напълно мотивирани, концентрирани и да има едно постоянство в играта им, което ще им донесе нужните резултати", добави той.

Ще се кандидатира ли Димитър Бербатов за президент на БФС и какъв трябва да бъде новият силен човек на футболната ни централа ще разберете в предаването "Домът на футбола" тази вечер от 20:00 часа в ефира на DIEMA SPORT.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай