Берба с гол и пропусната дузпа в дербито на Солун

Берба с гол и пропусната дузпа в дербито на Солун | StandartNews.com

Българският нападател Димитър Бербатов направи противоречиво представяне за своя ПАОК в дербито на Солун срещу "Ираклис". Сблъсъкът завърши със зрелищно равенство 3:3, а Бербатов вкара един от головете, но изпусна дузпа в последните секунди при резултат 3:3. Малко след това символичните домакини вкараха изравнителното попадение и зарадваха своите фенове.

Иначе българинът започна за първи път като титуляр в Гърция този сезон и остана на терена 90 минути, но не можа да се превърне в големия герой за тима си.

Притеснителното за ПАОК е, че Берба напусна терена накуцвайки, като това го поставя под въпрос за предстоящия мач от груповата фаза в Лига Европа срещу "Краснодар" в четвъртък на стадион "Тумба".

Според информациите българинът е получил травма още през първото полувреме, но е стиснал зъби и остана на терена през второто полувреме.

Травмата на Бербатов е в областта на бедрото и ще трябва да се подложи на медицински изследвания в следващите часове, за да стане ясно какво е неговото състояние.

Много е вероятно обаче Бербатов да пропусне двубоя срещу руснаците.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай