Бенин изкушава Мъри с $1,5 млн.

Бенин изкушава Мъри с $1,5 млн. | StandartNews.com

Мъри Стоилов е получил много добра оферта от Африка, съобщи Блиц. Става въпрос за лидера в Бенин - ФК АСПАК. При положение, че треньорът на "Ботев" откаже на чужденците, той може да се върне и в "Левски". Това обаче е малко вероятно, тъй като бенинците предлагат 1,5 милиона долара годишна заплата на българина. Стоилов иска да напусне "Ботев" след края на първенството, като преди това класира тима за евротурнирите. Такава е и уговорката му с ръководството на отбора, което вече отхвърли една оставка на специалиста от Хасково. Твърдо срещу Стоилов са хард привържениците на "Ботев".

Пред Блиц Мъри потвърди за оферта от Бенин.

Бразилец се бръсне при гол за "Ботев"

Вандер Виера от "Ботев" е обещал да избръсне огромната си брада, ако се разпише срещу "Локо" (Сф) за купата в сряда и счупи головия карък този сезон. Бразилецът беше дал обет да не пипа окосмяването си, докато не накаже градския съперник. В лагера на "Ботев" тушират напрежението преди утрешния полуфинал с мълчание. Единствен треньорът Станимир Стоилов ще говори пред клубния сайт. Съдбоносният първи двубой със столичните "железничари" е в сряда от 16,15 часа в Коматево. Мъри може да разчита на всички свои играчи, на облекчен режим тренира единствено недолюбваният от "бултрасите" Георги Сърмов. "Ботев" ще остане на режим в Коматево.

Рендето поиска голче

срещу "Ботев" в Коматено. Пред "Стандарт" изпълнителният директор на "Локо" (Сф) Георги Марков беше бодър: "Настроението в тима е отлично. Утре (б.р. вторник) заминаваме за Пловдив и се настаняваме в хотел до река Марица. Искаме да вкараме поне един гол, защото това ще ни даде шанс за реванша в "Надежда", каза шефът. И разкри още: "Няма да даваме допълнителни премии, всичко е по статут. Ще има пари, само при краен успех и излаз в Европа. Треньорите, играчите и ние в ръководството сме оптимисти. Отиваме под тепетата уверени".

"Локо" (Сф) идва обезкръвен в Коматево

за гостуването на "Ботев" за Купата. Двама от основните играчи на тима от столичният квартал "Надежда" - Гаел и Махамат няма да играят. Първият е контузен, а вторият е повикан в националния отбор на Чад.

"Бултрасите" изкупиха повечето билети

за двубоя с "Локо" (Сф) за часове. Ценните хартийки бяха пуснати в продажба в понеделник в 10.00 часа. За седем часа бяха разграбени около 1500 пропуска по 8 лева. Клубът на привържениците на "Ботев" отпусна и 750 билета за Южната трибуна на стойност 6лв. В продажба са и билети за Трибуна "Север", които са на цена 10лв. Капацитетът на стадиона в Коматево е 3600 места.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай