Байрен настръхна срещу началника

Ще им сложим четворка, кани се "петле" от "Ман сити"

Байрен настръхна срещу началника | StandartNews.com

Mюнхен. За пореден път от началото на сезона избухна скандал в "Байерн". И отново главно действащо лице е спортният директор Матиас Замер.

Миналия месец шефът се изпокара с Пеп Гуардиола и звездата Бастиан Швайнщайгер. Вчера пък капитанът на германците Филип Лам го разкритикува остро пред "Ди Велт". Десният бек каза на Замер просто да млъкне. "Тонът на Замер не е подходящ. Така нямаме нужното спокойствие, че стои зад нас. Единственото, което прави, е да критикува. Когато шефът е твърде емоционален, нещата не вървят", изригна Лам.

"Един добър треньор, шеф или капитан ръководи, той не заповядва. Още повече, не и с помощта на медиите. Това не значи, че критикувам ръководството. Отборът е много, много самокритичен", допълни Лам на тръгване за Манчестър. Тази вечер носителят на трофея в Шампионска лига гостува на "Сити".

"Гражданите" пък явно още живеят с победата 4:1 в градското дерби с "Ман Юн". Халфът Самир Насри поиска подобен резултат и в мача довечера. "Ще разкрием Пеп Гуардиола и неговите играчи. Ние сме много по-силен колектив. Трябва не само да ги бием, но и да ги разгромим. Срещу "Юнайтед" вкарах гол, сега обещавам два на феновете", обясни Насри. Треньорът му Мануел Пелегрини пък бе по-скромен. "Ще е труден мач. Уважавам Хосеп Гуардиола: Целта ни обаче е победата".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай