"Байерн" на върха с 657 млн. евро

"Байерн" на върха с 657 млн. евро | StandartNews.com

В "Реал" пиха по 10 шота, Анчелоти пропя

"Байерн" отново е на върха в Европа, въпреки че не успя да спечели Шампионската лига. В класацията на консултативната агенция "Brand Finance" за най-скъпа марка през сезона, тази на "баварците" удря 657 млн. евро.

На второ място е настоящият носител на трофея "Реал" М. Въпреки че именно "белите" детронираха германския колос от върха в Европа, те остават втори с 563 млн. Тимът все пак изпревари "Манчестър Юнайтед". Слабият сезон на "червените дяволи" коства на тима 72 млн. Тимът от "Олд Трафорд" вече е трети с 542 млн. Четвъртата позиция е запазена за състава на "Барселона". Каталунците запазват мястото си с 456 млн. Огромен скок обаче прави другият английски тим. Шампионът "Манчестър Сити" се изстрелва от осма на пета позиция, като само за една година марката скача 243 до 374 млн. Челната десетка оформят последователно "Арсенал", "Челси", "Ливърпул", "Борусия Д" и ПСЖ.

Празненствата в Мадрид не стихват. Въпреки че "Реал" спечели Шампионската лига в събота, феновете продължиха фиестите по улиците на града. В неделя вечер ст. "Сантяго Бернабеу" бе препълнен в очакване да види Десетата. Преди това играчите бяха почерпени символично по 10 шота (7 от тях безалкохолни). После треньорът Карло Анчелоти изви глас на микрофона и изпя песен за купата. Накрая Икер Касияс излезе с детето си Мартин и заедно вдигнаха Десетата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай