Батков: Гарантирам, че "Левски" е в чисти ръце

Батков: Гарантирам, че "Левски" е в чисти ръце | StandartNews.com

Тук пред паметника на Апостола гарантирам, че "Левски" е в чисти ръце. Хората ги знаете - Иво Тонев, Николай Иванов и Александър Ангелов. Това обяви бившият собственик на "сините" Тодор Батков, който се присъедини към сегашното ръководството по време на традиционното честване на паметта на Апостола от клуба, който носи неговото име.

"За 11 години за мен винаги е било чест да съм тук и отделно от това съм съпричастен към идеите на "Левски". Важно е, че в клуба има спокойствие, финансова стабилност и нови играчи. Направи се добра селекция. Моите наследници трябва да сдържат нервите в съблекалнята, защото очаквам всякакви удари. "Левски" е постоянно атакуван, защото някои искат да има нестабилност, каза още Батков.

Според него отнемането на точки заради казуса "Литекс" не е правилно. "Това е все едно Дявола чете Евангелието", отсече адвокатът.

"Искам да питам кога се налага една присъда - когато е издадена или когато е извършено престъплението", каза още Батков и подкрепи "сините" в искането за промяна в БФС.

"Виждате, че за тези години нищо не се случи. Не се класирахме за нито едно голямо първенство. А на клубно ниво нещата не вървят, с изключение на нашия пробив в Шампионската лига и този на "Лудогорец" по-късно.

В момента движението около паметника на Васил Левски е отцепено.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай