Барселона-Валенсия и топ срещи в Серия А през уикенда по MAX Sport

Топ сблъсъкът за уикенда в програмата противопоставя Барселона и Валенсия

Барселона-Валенсия и топ срещи в Серия А през уикенда по MAX Sport | StandartNews.com

XIV кръг на испанската Ла Лига ще предложи на феновете много емоции, а топ сблъсъкът в програмата противопоставя Барселона и Валенсия. Двата тима излизат на „Камп Ноу“ в събота от 17:15 часа, като мачът ще се излъчва директно по MAX Sport 4.

Каталунците записаха две поредни победи в първенството в последните дни и се приближиха на 6 точки до лидерите Атлетико Мадрид, Реал Сосиедад и Реал Мадрид. Валенсия, от своя страна, показва колебливи игри, което е очаквано предвид тоталната разпродажба в клуба през лятото. Въпреки това възпитаниците на Хави Гарсия показаха, че и през този сезон могат да изненадат фаворитите, след като разбиха с 4:1 Реал Мадрид през ноември.

Мадридските грандове Атлетико и Реал имат наглед лесни мачове, като дюшекчиите посрещат Елче в събота от 15:00 часа, а Белия балет гостува на Ейбар в късния неделен мач от 22:00 ч. И двете срещи ще се излъчат пряко по MAX Sport 4.

Програмата в Серия А също ще предложи на феновете някои любопитни сблъсъци. Лидерите Милан, Ювентус и Интер ще излязат срещу по-скромни тимове, но това в никакъв случай не им гарантира трите точки. В събота от 21:45 ч. Юве гостува на Парма, а водачът в класирането Милан, който е в серия от две последователни равенства, излиза срещу Сасуоло. Скромният тим от Емилия Романя стартира силно новия сезон и към момента заема 6-ата позиция в класирането. Интер пък има на хартия най-лесната задача да се справи у дома срещу новака Специя. Трите двубоя на лидерите ще се излъчат пряко по MAX Sport 3.

Неделният ден пък ще предложи на феновете на италианския футбол два класически сблъсъка между топ тимове. От 19:00 часа Аталанта приема Рома, а от 21:45 ч. на „Олимпико“ един срещу друг ще се изправят Лацио и Наполи. И двата двубоя са пряко в ефира на MAX Sport 3.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай