Барбара Берлускони търси пари за Милан в Япония

Барбара Берлускони търси пари за Милан в Япония | StandartNews.com

Барбара търси пари в Япония за "Милан", твърди "Тутоспорт". Щерката на шефа Силвио Берлускони е заминала за Токио, за да търси мощни инвеститори.

Както е известно, "росонерите" са в сериозна финансова криза, след като не успяха да се класират за Шампионската лига миналия сезон. В същото време Силвио отрече твърденията, че иска да продава "Милан" за 500 млн. евро. От пресофиса на боса изпратиха съобщение до агенция АНСА. "Въпреки многобройните пъти, в които Силвио Берлускони отрече за евентуалната продажба на "Милан", слуховете продължават да се появяват периодично. Президентът за пореден път потвърждава, че това не отговаря на истината", се казва в комюникето.

ВЕСТИ

ПСЖ се облизва за Чоло

твърди "Скай Италия". Според изданието френският шампион вече e влязъл в преговори с треньора на "Атлетико" М Диего Симеоне. Наскоро сегашният наставник на парижани Лоран Блан обяви, че може да напусне отбора.

Балотели вика от хола

за "Ливърпул" срещу "Челси" (1:1). Звездата на "червените" е болен и пропуска първия полуфинал за Купата на Лигата на "Анфийлд". Италианецът пусна снимка в Инстаграм как стиска палци за своите пред голяма плазма. В Англия пък твърдят, че Бало може да бъде преотстъпен на "Лацио" до лятото.

Освалдо потъна вдън земя

съобщиха от "Интер". Нападателят, който е под наем от "Саутхямптън", е в неизвестност от 2 дни. Треньорът Роберто Манчини е направил няколко опита да се свърже с играча, но без успех. В клуба са много ядосани от случилото се и най-вероятно ще го освободят.

Шеф сготви паста в "Лийдс"

за футболистите. Собственикът на клуба Масимо Челино решил да зарадва играчите си преди мача срещу "Борнемут". Явно гозбата на шефа е дала резултата, след като "Лийдс" спечели с 1:0, а това бе първа победа от 9 мача.

Ким Чен Ун стана голмайстор

за КНДР на турнира за Купата на Азия. Става въпрос за майтапчийско клипче на севернокорейския лидер как вкарва петте най-красиви попадения в надпреварата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай