Австралиец ще играе срещу Кобрата

Марк де Мори казва съперникът, твърди boxen.de

Австралиец ще играе срещу Кобрата | StandartNews.com

Стана ясен евентуалният съперник на Кубрат Пулев за галвечерта във Фресно на 9 ноември. Това е австралиецът Марк де Мори, който впечатлява с визитката си на професионалния ринг до момента, съобщава сайтът boxen.de.

Все още нищо не е обявено официално, но живеещият в Хърватия Де Мори е сред основните варианти, посочва изданието. А 37-годишният австралиец изобщо не е за подценяване, тъй като има 37 победи (33 с нокаут) и само 2 загуби в 41 мача като професионалист.

Той е спечелил последните си седем мача с нокаут след поражението си от британеца Дейвид Хей на 16 януари 2016 година в Лондон.

Пулев, който е задължителен претендент за световната титла във версия Международна боксова федерация (IBF), няма да може да се бори за шампионския колан до края на годината заради планирания за 7 декември реванш между световния шампион Анда Руис (Мексико) и Антъни Джошуа (Великобритания).

Поради тази причина от щаба на българина му търсят сериозен, но преодолим съперник, за да се поддържа игровата форма на софиянеца, коментира още boxen.de. Именно такъв е 37-годишният Де Мори - боксьор със сериозна визитка от победи, макар и постигнати срещу по-слаби противници, който обаче се оценява като аутсайдер с минимални шансове за успех срещу Пулев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай