Авери застанаха на пътя на Любо

Авери застанаха на пътя на Любо | StandartNews.com

"Леванте" решава за нов треньор след дербито

Бившият вратар Хосе Молина може да се окаже черна котка за Любо Пенев по пътя към сбъдване на мечтата му - да води отбор в Примера. Молина, който е бил в една съблекалня с българина във "Валенсия" и "Атлетико", сега спори с него за нов треньор на "Леванте". Тимът, който се намира на последно място в елита на Испания, освободи официално Луис Алкарас. Чашата преля след 0:4 от "Реал Сосиедад" у дома. Шефовете на тима благодариха на Алкарас за свършеното до сега и му пожелаха успех на новото му място. Според изданието "Леванте" шефовете вече преговарят с трима треньори - Любо Пенев, Хосе Молина и Алваро Сервера. Последният също е ритал заедно с Любо по време на престоя му в "Лос Че".

Разговорите с триото са били започнати по едно и също време. Засега обаче медиите в Испания не се наемат да твърдят кой от тях има предимство пред останалите. А и явно никой от тях не се наема да се хвърли в дълбокото, защото следващата среща на "Леванте" е в градското дерби с "Валенсия".

Нито един от тримата не искал да се изправи срещу бившия си клуб.

През миналата година Хосе Молина бе на крачка да стане треньор у нас. Той бе един от специалистите, с които Георги Иванов водеше разговори, преди да се спре на Пепе Мурсия. Гонзо обаче изпусна бившия вратар, който предпочете да подпише с "Кечее" от Хонконг.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай