Анцуг и купа за Ганчев от борците

Анцуг и купа за Ганчев от борците | StandartNews.com

Бизнесменът черпи с бон филе за рождения си ден

Анцуг с името на гърба и купа от националния отбор по борба е получил Гриша Ганчев за рождения си ден. Тържеството се е състояло миналата седмица в ресторант "Перла" в Драгалевци, разкриха очевидци пред "Стандарт".

Босът на футболния "Литекс" почерпил с телешко бон филе и куп други кулинарни вкуснотии. В разгара на тържеството треньорът на класиците Армен Назарян се изправил да връчи на Ганчев, който дълги години издържаше борбата, екип с името на бизнесмена на гърба. освен това арменецът връчил на Ганчев купата за треньор номер 1 на 2014 година, присъдена му от борцовата федерация. Състезателите от "Миньор" (Пк), където в момента е събран почти целия национален отбор, се отчели с бутилка марково уиски.

През годината във всички възрастови групи борците ни спечелиха 23 медала от международни турнири. Европейският шампион в кат. до 59 кг. Александър Костадинов стана борец на годината. Единствено Тайбе Юсеин успя да вземе медал от световното първенство в Ташкент (Узбекистан) - бронз.

Меджувременно се разбра, че световният шампион и спортист на годината за 2013 г. Иво Ангелов чака второ дете. Той вече има едно момиче - Яна. Тя се роди се роди на 1 януари 2014 г.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай