Англия: За нас няма дъно

Англия: За нас няма дъно | StandartNews.com

Има ли дъно за Англия? Не! Отговорът дадоха медиите на Острова след загубата 1:2 от Уругвай на Мондиал 2014. На "Трите лъва" им остана да чакат милост от Италия и чудо в групата. Но никой вече не иска да чуе за този отбор на Англия.

"Мислехме, че загубата от Германия в ЮАР е дъното под нас, но уви, стигнахме ново. Има ли въобще дъно", попитаха медиите. Те засипаха с критики капитана Стив Джерард, който подаде неграмотно топката за втория гол на Суарес. От Лондон цитираха испански вестник, който дори не постави оценка на Стиви Джи за показаното срещу Уругвай. За капак ветеранът от "Ливърпул" забърка война между "Найк" и "Адидас". Той беше хванат да се разхожда с горнище на американската компания и гащи на немската. "Найк" облича Англия, но самият халф има личен договор с "Адидас".

Размазан беше и Фил Ягиелка. Суарес има 6 гола в последните си 6 мача срещу централния бранител. Селекционерът Рой Ходжсън беше призован да си ходи веднага. Треньорът обаче категорично отказа да говори за напускане. "Ходжсън и Джерард казаха, че не е имало план за опазване на Суарес! Тези сериозно ли говорят?", беснееха анализаторите.
Шефовете на федерацията също бяха подиграни за плана им, според който до 5 години Англия трябва да спечели някаква купа.

В цялата суматоха го отнесе и министърът на туризма и спорта Хелън Грант. Близо 30 000 британци висят на опашки за паспорти, с които да се насладят на задграничните ваканции. Дамата обеща бързи действия, но се изпусна, че не е фатално чакащите да останат у дома, тъй като и в Англия има чудесни места за релакс. Късно в четвъртък обаче министър Грант беше заснета как си прави селфита на мача с Уругвай в Бразилия. Хиляди англичани се възмутиха от министъра и циничните й съвети. "Тази ли ще ни казва къде да ходим. Трябва да застрелват хора за подобни действия", написа 68-годишната пенсионерка Ейлийн Шепърд, която разбра, че круизът й за близо 2000 паунда пропада, тъй като остава без паспорт. Поредното унижение на трибуните, но 10 от запалянковците на Англия нощуваха в болница. Те бяха нападнати от бандити в центъра на Сао Пауло няколко часа преди мача. Според очевидци представители на една от престъпните групировки са хвърлили взривно вещество в група английски запалянковци. Степента на раняване не е известна. Бразилската полиция арестува 15 души за нападението. У тях са били открити ножове, факли и боксове.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай