40 лева билетът за мача с Малта

40 лева билетът за мача с Малта | StandartNews.com

Изравнихме цените на "Сан Сиро" за Италия - Хърватия

На футбол на национално ниво буксуваме сериозно, но на цени за билети го докарваме досущ като италианците. Това стана ясно днес, след като БФС обяви с колко трябва да се бръкне родният фен за европейската квалификация България - Малта. Двубоят с аутсайдера в нашата група е на 16 ноември от 21,45 часа на Националния стадион "Васил Левски". Най-скъпите билети са на стойност 40 лева за сектор "А", а най-евтините са по 10 лева за секторите "Б" и "Г". Пропуските за "В" сектор пък са по 20 лева, а тези за ВИП-а по 200.

От днес ценните хартийки могат да се закупят в мрежата на "Eventim". От четвъртък, 13 ноември, билетите ще бъдат и на касите на стадион "Васил Левски". По всичко личи, че в неделя вечер "трикольорите" ще бъдат подкрепяне от не повече от 1000 души. Скъпите билети, късният начален час и загубите на националите от Норвегия и Хърватия правят присъствието на по-голям брой зрители почти невъзможно. В същото време италианската федерация също се чуди как ще напълни "Сан Сиро" за ключовата среща с Хърватия, която също е на 16 ноември. На помощ на "адзурите" отново се озова "Пума". Фирмата за спортна екипировка и федерацията обявиха специална оферта. Всеки, който закупи билет за мача, ще може да се сдобие и с фланелка на националния отбор само срещу 80 евро. Иначе те вървят по 150 в същата валута. "Всички в синьо!", призова федерацията. Билетите също са с доста любопитни цени - от 25 до 5 евро. Или иначе казано, най-евтините са тези на "Васил Левски".

Любо: Който иска, ще му дам свирка

Любо Пенев даде прелюбопитен брифинг днес в Правец преди мача с Малта. "Тук съм, продължавам да съм треньор. Имаше различни мнения на Изпълкома - малко сме тренирали, много сме тренирали. Оставихме нещо зад себе си и сега трябва да си го позабършем, така да се каже", изригна Ел Голеадор. И добави:

"Който много разбира, нека застане на моето място. Претенциите и глупостите не в медиите, моля! Кой каквото има да ми казва, да ми го каже в очите. Като толкова искат поста ми, да им дам свирка и да почват. Малта не е слаб отбор. Лидерите в групата едва ги биха".

Конте хвърли бомба "Балотели"

Лошото момче Марио Балотели отново е част от националния отбор. И то само 5 месеца, след като бе изритан оттам като мръсно коте. Нападателят, който има само 2 гола от началото на сезона с екипа на "Ливърпул" и се забърка с пиянски скандал след загубата от "Челси", ще спасява "Скуадра адзура". Конте опря до него, защото положението в нападение не е розово. Италия взе с мъка и трите си квалификации до сега. "Щастлив съм, че отново ще играя за националния отбор", написа Бало в "Туитър". В списъкът с 26 имена на Антонио Конте намериха място още двама забравени - Черчи и Ел Шаарави. Има и три нови имена - Бертолачи ("Дженоа"), Сориано ("Сампдория) и Морети ("Торино". Аут е Андреа Пирло.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай