200 мeтра опашка за "Лудогорец"

Левскари и цесекари заедно пред касите, 32 000 билета вече са продадени

200 мeтра опашка за "Лудогорец" | StandartNews.com

Манията по "Лудогорец" отново обхвана България. Билетите за мача на "орлите" срещу "Валенсия" от осминафиналите на Лига Европа привършват. По информация от клуба - до 17.30 ч днес са били продадени около 32 000 пропуска.

 

Екип на "Стандарт" се убеди, че пред касите на националния стадион ври и кипи. Фенове от всякакви прослойки и с различни клубни пристрастия чакаха заедно. Заветните пропуски за битката срещу "прилепите" в четвъртък от 20.00 часа се харчеха като топъл хляб. Хората купуваха средно по 10 от ценните хартийки наведнъж. "Взимам билети за мен и за цялата компания от кв. "Св. Троица". Всички сме от "Левски", но сме решили да подкрепим "Лудогорец" срещу испанците", заяви Христо Стринков, докато чинно чакаше своя ред. Дори студеното време не плашеше запалянковците. Те се сгряваха с разгорещени коментари за това какъв резултат трябва да гони "Лудогорец" в четвъртък.

 

"Важно е да не пуснат гол. Ако пък успеят да вкарат 1, ще е перфектно. "Валенсия" не е страшилището, което бе преди няколко години", демонстрира познания пред "Стандарт" Ангел Сивков. Той призна, че е от ЦСКА и няма нищо против, че ще подкрепя разградчани от трибуните редом до левскари. В провинцията също са луднали по шампионите. Касите в Пловдив, Бургас и Варна се радват на сериозен интерес. От самия Разград се чакат около 5-6 хиляди души агитка.

 

Безяк напуска през лятото


Звездата на "Лудогорец" Роман Безяк ще напусне през лятото. Поне такова е неговото желание, което личи от изказване пред медиите в Словения. Нападателят игра при загубата на националния тим на родината си с 0:2 от Алжир в Блида. За домакините пази вратарят на ЦСКА Райс Мболи.

 


"Щастлив съм в Лудогорец. Не знам нищо за интерес от "Хетафе" към мен. Едва ли обаче ще остана още дълго в Разград. Президентът не може да държи вечно", обяви Безяк. "Пишат, че струвам 10 млн., но аз не мисля така. Бъдещето ми ще се реши през лятото. Ако има добра оферта, която устройва мен и клуба, е възможно да напусна. Но щом досега не съм бил информиран, значи няма сериозен интерес. В момента не мисля за трансфер, а за представянето си. Радостен съм, че нещата се развиват добре за нас и ще играем 1/8-финал в Лига Европа. Ще бъде трудно с "Валенсия", каза още словенецът.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай