20 Super Hot -  невероятно пътешествие в света на хазарта

Слот машината идва от разработчика на софтуер за игри - компанията EGT

20 Super Hot -  невероятно пътешествие в света на хазарта | StandartNews.com

Новост сред слот машините, е 20 Super Hot от разработчика на софтуер за игри - компанията EGT. Тя предоставя на всеки страхотна възможност да се наслади на движението на сочните плодове, като същевременно спечели и добри пари. Сумата на голямата награда е доста голяма. 

Безплатна игра 20 super hot

Техническите възможности на слота се състоят в наличието на пет барабана с 20 печеливши линии. Размерът на лихвите варира в доста широк диапазон от 20 до 400 кредита. Потребителите могат да намалят броя на линиите до 15, 10, 5 или една, както и да коригират размера на залозите. За това има специални бутони отстрани и в долната част на игралното поле. Всеки от бутоните показва размера на залога или броя на линиите и тези функции са много удобни за използване по време на процеса на игра.

Принципът на работа на 20 super hot е невероятно прост - играчите трябва да решат размера на залозите и броя на линиите, след което могат да натискат бутоните за стартиране и да гледат как сочните плодове се заменят един друг по време на въртенето.

За да съберете успешна комбинация, един от редовете трябва да има поне три еднакви символа, а за голяма печалба са необходими всичките пет символа. Таблицата за изплащане може да бъде намерена в специален раздел, но играчите получават най-големите награди при избор на всички линии и максималните залози на всяка от тях.

Ако е необходимо, потребителите могат да изберат автоматичния режим на игра, като зададат необходимите настройки. След това те просто трябва да стартират барабаните и да гледат играта, която се разгръща на екрана.

Характеристики на печелившите комбинации от 20 super hot

На барабаните на това устройство се появяват най-сочните и апетитни плодове:

  • Лимон;
  • Грозде;
  • Портокал;
  • Череши;
  • Диня;
  • Сливи;

Сред основните картини най-високо платеното е гроздето, а най-ниско лимонът, портокалът и черешите.

Специалните символи на слота помагат за ускоряване на събирането на печеливши вериги, които включват:

Уайлд символ

Ролята на дивия символ се играе от изображения на седмици. Те изпълняват своята специална функция, заменяйки липсващите снимки в игрови комбинации. Също така към платените вериги могат да се добавят уайлд символи, съгласно общите правила.

Скатер символ

Звездата е скатер символ, който не зависи от разположението на печелившите линии. Появата на поне три звезди на екрана позволява на играчите да правят безплатни завъртания.

Ако играчите успеят да съберат печеливша комбинация, те могат да удвоят получената награда, като щракнат върху бутона Gamble. В отделен прозорец потребителите ще видят обърнати с главата надолу карти, които се отварят бързо и последователно. Потребителят трябва да познае цвета на картата, което ще удвои наградата. Ако обаче ситуацията се окаже обратното, ще трябва да се раздели с печалбите.

В тази слот машина има 4 вида джакпоти, които се различават един от друг по цвета на картите. Активирането на наградния кръг, в който потребителите могат да спечелят главната награда, винаги се случва случайно.

Играта се отваря и в отделен прозорец, където от 12 скрити карти потребителите трябва да отворят само три, като те трябва да са от една боя.

Има много начини да печелите пари в интернет. Техният брой непрекъснато нараства. Но виртуалните клубове на онлайн казината са изключително популярни проекти сред феновете на лесните пари. За да започнете да ги използвате, не е нужно да инвестирате много пари, да преминавате през интервю или да получавате специално образование. Достатъчно е само да си направите акаунт в такъв сайт.

Успехът на потребителя при игра на виртуални машини ще зависи изцяло от неговите усилия и желание да играе възможно най-често. Размерът на възможната печалба не е ограничен по никакъв начин. Така че, ако редовно посещавате такива сайтове в Интернет, в крайна сметка можете да спечелите състояние. Виртуалната услуга има всички необходими условия за това.

А специално слот машината 20 Super Hot е едно невероятно фантастично пътешествие в света на хазарта, което ще остане в паметта ви за дълго време!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай