20% отстъпка за EuroVolley 2023 с Lidl Plus

Лидл България е партньор на националите по волейбол за шеста година

20% отстъпка за EuroVolley 2023 с Lidl Plus | StandartNews.com

Като дългогодишен партньор на националите по волейбол Лидл България предоставя 20% намаление за билетите за EuroVolley 2023 чрез Lidl Plus. Тази отстъпка за потребителите на приложението е в продължение на ангажимента на компанията да насърчава спорта и активното ежедневие като ключови фактори за качествен и пълноценен начин на живот на всеки човек.

Европейското първенство по волейбол за мъже EuroVolley 2023 стартира на 29 август, а България е съдомакин заедно с Италия, Израел и Северна Македония. В Двореца на културата и спорта във Варна ще се изиграят всички мачове от група В, четири осминафинални и два четвъртфинални двубоя в периода от 29 август до 11 септември. 

Билетите за шампионата вече са в продажба, а за да се възползват от 20% отстъпка, потребителите на Lidl Plus трябва да отворят мобилното приложение и от секция Партньори да вземат своя код за отстъпка в периода от 29 август до 11 септември. Той може да бъде използван еднократно за онлайн покупка на до четири броя билети и важи за всички волейболни мачове от Европейското първенство, които се играят у нас. Пълните условия и инструкции са налични ТУК

Откриващият мач във Варна от Европейското първенство по волейбол за мъже е на 29 август от 20:30 часа, а в него България посреща Испания. Следващите мачове на избраниците на Пламен Константинов от груповата фаза са срещу Финландия (31 август), Украйна (2 септември), Хърватия (3 септември) и Словения (5 септември). Всички срещи на българския национален отбор са от 20:30 часа. Първите мачове в дните с по две срещи са от 17:30 часа. Осминафиналите във Варна са на 8 и 9 септември, а четвъртфиналите - на 11 септември.

Вземи своя билет онлайн тук, като използваш специалната отстъпка с Lidl Plus:

https://tickets.cev.eu/bg/cev-eurovolley-2023-men

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай