Стойчо поиска охрана, Цимбика задържан за 24 часа

Стойчо поиска охрана, Цимбика задържан за 24 часа | StandartNews.com

София. Стойчо Младенов излезе към 16:00 ч. от Първо районно управление и сподели, че иска охрана от полицията, а ако не може да му бъде осигурена ще си наеме сам. Той се чувства застрашен от заплахите на Калоян Стоянов-Цимбика, че ще му "разпори корема с винкел", отправени веднага след тренировката на ЦСКА тази сутрин. Стойко бе категоричен, че Стоянов не е държал нож или железен предмет, но го е ударил по ръката. Освен това Цимбика му е обещал "да не види бял" и по време и след мачовете.

Нормално е да се страхувам за себе си и за семейството си, но цялото общество трябва да реагира срещу връщането на мутренските времена, добави Стойчо и завърши: "Виждате в какво е превърнат най-големият клуб в България, след като всеки си позволява да влиза в преграден двор".

Самият Стоянов е задържан за 24 часа, като мярката му може да бъде увеличена на 72 часа. От килията му на приземния етаж на 1-во районно управление се носят страхотни викове като Цимбика заплашва неизвестно кого, че ще го "съди до дупка", крещейки нецензурни думи. Виковете са придружени с блъскане на вратата.

Стоянов крещи името на жена си- Софи, която засега няма какво да направи и стои в коридора.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай