Понеделник,

СДВР взима мерки за дербито ЦСКА-София-Левски

2294
СДВР взима мерки за дербито ЦСКА-София-Левски
A
A
A

СДВР предприема всички необходими мерки за охрана на обществения ред и безопасност на движението в столицата във връзка с предстоящото на 1 септември /неделя/ дерби ЦСКА-Левски от 17.45 часа на Национален стадион "Васил Левски", съобщиха от МВР.

Във връзка с провежданото спортно мероприятие, в следобедните часове на 1 септември е възможно да възникне временно затруднение в движението в централната градска част, предупреждават от полицията.

На изградени контролно-пропускателни пунктове в района на стадиона полицаи ще извършват щателна проверка на всички посетители на футболния мач. Няма да бъдат допускани посетители, които имат наложена съдебна забрана за посещение на спортни мероприятия. Малолетни ще се допускат само с пълнолетен придружител и предварително попълнена декларация, която може да бъде изтеглена и от интернет.

Униформените ще следят още за недопускане на зрители във видимо нетрезво състояние, както и за носене на забранени предмети и вещи /огнестрелно оръжие, пиротехнически изделия, ножове, палки, боксове, бутилки, в това число и парфюми и чадъри/.

За да бъде избегнато струпване, от СДВР приканват зрителите да се възползват от по-ранното отваряне на входовете на стадиона. Вратите за посетители ще бъдат отворени в 15.45 часа. В деня на мача, билети на касите на националния стадион няма да се продават.

 


Всички новини от категория БГ футбол.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com