Радан и ГЪЗОПОЛИТИКАТА

Радан и ГЪЗОПОЛИТИКАТА | StandartNews.com

Един сайт публикува снимка на задника на Радан Кънев в гинекологична поза. Тя бе съпроводена с хуманното предупреждение, че не е подходяща за лица под 18 години. За останалите достъпът е напълно свободен. Нямаше автограф на лидера на Костовата партия, задникът може да е на всеки – но Радан не опроверга снимката. Може да го направи, като пусне автентичен фотос на задника си. Или да го покаже директно от парламентарната трибуна. Там редовно се проявяват всякакви седалища.

Иначе задникът му – сам по себе си – не е нещо особено. Лишен е от пластични достойнства. Това обаче е компенсирано от сочните показания на свидетели на артистичните наклонности на Радан. Така българската гъзополитика достигна апогея си. Тя датира още от първите години на Прехода. Имахме премиер, за който се твърдеше, че е с особени наклонности. След това постепенно свикнахме с всякакви прояви на мъжеложството. И това беше неизбежно, след като държавното дупедавство стана официална политика. Докато очакваме гъзоекспертизата за Радан, нека погледаме задника на Ким Кардашиян – все пак трябва да сме милостиви към очите си. И да се попитаме: Какво още трябва да се случи, за да си отиде у дома един политик.

*** Други публикации на автора можете да намерите в сайтаwww.kevorkkevorkian.com , както и в сайта vsyakanedelya.com, който представя звездни моменти от легендарната програма „Всяка неделя"

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай