Драконовски мерки за мача България - Англия

Двубоят ще се състои на 14 октомври /понеделник/ от 21.45 часа на Националния стадион "Васил Левски"

Драконовски мерки за мача България - Англия | StandartNews.com

Столичната дирекция на вътрешните работи предприема всички необходими мерки за охрана на обществения ред и безопасност на движението в столицата във връзка със срещата от квалификациите за Европейското първенство по футбол 2020 между националните отбори на България и Англия, съобщиха от МВР.

Двубоят ще се състои на 14 октомври /понеделник/ от 21.45 часа на Националния стадион "Васил Левски".
Униформените ще следят за недопускане на зрители във видимо нетрезво състояние, както и за носене на забранени предмети и вещи като огнестрелно оръжие, пиротехнически изделия, ножове, палки, боксове, бутилки, в това число парфюми, и чадъри.

Предприети са стриктни мерки за недопускане на зрители, които имат наложена съдебна забрана за посещение на спортни мероприятия. Малолетни ще бъдат допускани на територията на стадиона само с пълнолетен придружител и предварително попълнена декларация.

Вратите за посетители ще бъдат отворени в 20.00 часа. За привържениците на Англия са предвидени за отваряне входове 22, 23, 24, на сектор "Г" и вход 25 на сектор "А" на стадиона. Привърженици на българския национален отбор, закупили билети за сектор "А", ще бъдат пропускани през входове 1 и 2а.

Заради футболната среща ще бъде забранен престоят и паркирането на превозни средства до 24.00 часа на 14 октомври при сектор "Г" на Националния стадион.
В понеделник забраната ще важи от 8 часа до 24 часа и за моста пред стадиона на ул. "Ген. Гурко", между булевардите "Евлоги и Христо Георгиеви" и "Васил Левски".

От 20:30 часа до приключване на футболната среща, при необходимост и по преценка на ръководството на СДВР, е възможно да бъде забранено влизането на превозни средства в двете посоки (с изключение на автобусите на масовия градски транспорт) по: ул. "Ген. Гурко", между булевардите "Васил Левски" и "Евлоги и Христо Георгиеви"; бул. "Евлоги и Христо Георгиеви", между пл. "Орлов мост" и бул. "Черни връх"; бул. "Драган Цанков", между булевардите "Евлоги и Христо Георгиеви" и "Пейо К. Яворов".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай