14-годишен дебютира за ЦСКА , бомба уцели журналист

14-годишен дебютира за ЦСКА , бомба уцели журналист | StandartNews.com

14-годишен записа дебют за ЦСКА при успеха 3:1 над "Марица". 2500 на "Армията" бяха зарадвани от хубав футбол и на двата тима. Паметен е деня за 14-годишния Владимир Антов. Той влезе като смяна, макар че е на 14 години. Бранителят е племенник на Анатоли Нанков.

Иначе за ЦСКА се разписаха Владислав Узунов, Костадин Хазуров и Николай Цветков - Демона. За две от попаденията асистира 17-годишният любимец на публиката Павел Головодов. Публиката аплодира често и левия бек Милен Кикарин.

Към края обаче празникът беше помрачен от бомбички. Една от тях гръмна до журналиста от bTV Димитър Тасев и слушалките му паднаха. В опит да избяга от канонадата той се спъна и контузи лошо рамото си. Дежурният лекар на мача оказа първа помощ. Журналистът геройски предаде за новините. Медикът установи после, че рамото на Тасев е извадено. Линейка откара репортера в "Пирогов", за да му бъде наместена ръката. Тасев  се прочу тази пролет с въпроса, който разгневи боса на "Лудогорец" Кирил Домусчиев при откриването на трибуна "Моци".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай