Зрелищно преследване. Жена събра очите на полицията

Шофьорката била без книжка, осуетила пробата с дрегер

Зрелищно преследване. Жена събра очите на полицията | StandartNews.com

Зрелищна гонка в Бургас. Полицията задържа жена, която се качила зад волана без книжка. Сигналът бил получен в сряда. От Първо управление на полицията в морския град веднага последвали автомобила и подали сигнал за спиране. Водачката обаче не изпълнила полицейското разпореждане и последвало преследване, при което колата била спряна принудително.

При проверката 51-годишната водачка осуетила пробата за алкохол чрез дрегер, като не подавала достатъчно въздух, за да бъде установено употребила ли е алкохол. В момента автомобилът е със свалени номера. Той е бил спрян в близост до училище на ул. „Странджа планина”.

След проверка се оказало, че книжката на шофьорката е отнето по медицински причини в края на 2023 г., посочи Петко Ружев от "Охранителна полиция" в Първо РУ на МВР-Бургас. Пробата за наличие на наркотици в организма на жената е отрицателна. Тя е дала кръв за алкохолни проби в лаборатория. Съставен ѝ е акт.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Ангел
преди 2 месеца

Чyвали сте за подобрената формyла на Bиагpa, кoято е 3 пъти по-eфективнa и напълно бeзопаcна на всяка възpаст, както и лекyва мъжки зaболявaния и пoдмлaдява. Аз лично го опитax и сега го препоръчвам на вcички. Ето какво пишaт за нея:--- https://do.my/bluestone

Откажи