Запяват фонтаните в Пловдив

В дните четвъртък, петък и събота пловдивчани и гости ще могат да видят новата светлинно-музикална програма на пеещите фонтани

Запяват фонтаните в Пловдив | StandartNews.com

Тази вечер в 21.30 часа ще оживеят пеещите фонтани в Цар-Симеоновата градина в Пловдив. Те ще запеят за първи път тази година като ще представят нова светлинно-музикална програма.

Графикът на вечерните спектакли се запазва, както и досега, в дните четвъртък, петък и събота. Музикалната програма ще започва винаги в 21.30 часа като по-късният час е съобразен с по-голямата продължителност на деня в топлите месеци на годината, пише TrafficNews.

Припомняме, че тази година стартът на водното съоръжение закъсня, тъй като през последни 2-3 месеца то беше в ремонт, включващ подмяна на хидроизолацията.

Пеещите фонтани са една от най-големите атракции на Пловдив. През летните месеци децата често са изкушени да се приближат до водата и дори да цопнат в нея, ала къпането в съоръжението е строго забранено. Водата във фонтана се обработва с изключително силни препарати, които могат да окажат влияние на всеки, влязал в досег с нея.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай