Ямболският театър с жест към зрителите за Деня на влюбените

Театърът ще даде възможност на всеки, закупил билет за постановката, да направи романтична снимка на любимия или любимата

Ямболският театър с жест към зрителите за Деня на влюбените | StandartNews.com

Ямболският драматичен театър „Невена Коканова“ подготвя двойна изненада за своите зрители за Деня на влюбените - Св.Валентин, информираха от културната институция. На 14-ти февруари трупата ще представи постановката „Не е за вярване, но аз вярвам“ от Пепино де Филипо. В нея освен обичаните ямболски актьори ще участват и звездите на българския театър Албена Колева и Камен Воденичаров. Екипът на театъра обаче е подготвил още една изненада за всеки един зрител.  Театърът ще даде възможност на всеки, закупил билет за постановката, да направи романтична снимка на любимия или любимата. Фотосесията започва във фоайето на залата на община Ямбол час преди спектакъла и ще бъде ръководена от фотографа Красимир Стойчев.
  През тази година. драматичният театър „Невена Коканова отбелязва 70 годишен юбилей. По този повод вече се подготвят специални събития, с които да бъде отпразнувана годишнината.
 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай