Вторник,

Във Видин заседава областната комисия по безопасност на движението

От: Стандарт -
Във Видин заседава областната комисия по безопасност на движението
A
A
A

Под председателството на зам.-областния управител на Видин Лъчезар Попиванов днес се проведе заседание на областната комисия по безопасност на движението. Присъстваха и д-р Милена Маркова и Мария Крумова – представители на държавна агенция „Безопасност на движението по пътищата“.

Бе приет актуализиран Правилник за организацията и дейността на Областната комисия по безопасност на движението по пътищата -  област Видин.

Представен бе и анализ на състоянието на пътнотранспортната обстановка на територията на Област Видин през месец юли, август и септември. На територията на областта през посоченото тримесечие са регистрирани общо 125 пътнотранспортни произшествия, при които 1 лице е загинало и 26 са ранени.

Герасимов информира за започнала кампания за превантивни беседи в училищата.

Представителите на общините от област Видин представиха анализ на постигнатите през последното тримесечие резултати от предприетите действия във връзка с безопасност на движението по пътищата.

На провелото се заседание на Областна комисия по безопасност на движението по пътищата бяха обсъдени действия на областно ниво за повишаване на безопасността на движението по пътищата.

 


Всички новини от категория Регионални.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички